Disclaimer

De gemeente Nijmegen is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Mocht u desondanks op deze site een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt reageren per e-mail naar gemeente@nijmegen.nl of financien@nijmegen.nl.

Antwoordprocedure
Inkomende e-mailberichten en formulieren die binnenkomen in de postbus 'gemeente@nijmegen.nl' worden centraal beoordeeld door de gemeentelijke afdeling Registratie&Archief. De e-mail wordt, na registratie, meteen doorgezonden naar de behandelaar. E-mailberichten worden op dezelfde manier behandeld als brieven. Dat betekent dat u uiterlijk binnen een termijn van zes tot acht weken een reactie van ons mag verwachten, maar doorgaans (veel) eerder.

Verwijzingen
Het auteursrecht van informatie die via hyperlinks naar websites buiten Nijmegen.nl toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina’s dan wel bij de eigenaar van het op deze pagina's weergegevene (bijvoorbeeld handelsmerken en logo's). Ook de verantwoordelijkheid voor juistheid, volledigheid en actualiteit van die informatie ligt bij de eigenaren.

Privacy
De gemeente Nijmegen hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van Nijmegen.nl. De gemeente is vanzelfsprekend geïnteresseerd in de bezoekers van haar site, maar uw naam en dergelijke gegevens hoeven wij niet te weten. Informatie over bezoeken aan Nijmegen.nl worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen. De informatie die u ons verstrekt ten behoeve van informatieverzoeken of aanvragen, wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw aanvraag of reactie.

Deze website maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden en om de website beter op uw behoeften af te stemmen.